• TR

Türkiye üzerinden aktarmalı seyahat edecek tüm yolcularımızın negatif PCR test sonucu ibraz etmesi gerekmektedir.

16 Nisan 2021

Değerli Misafirlerimiz,
Türkiye'den aktarmalı olarak farklı ülkelere seyahat edecek tüm yolcularımızın Türkiye'ye varış öncesi son 72 saat içinde yapılmış negatif PCR testi sonucu ibraz etmesi gerekmektedir. 0-6 yaş arası misafirlerimiz bu uygulamaya dahil değildir.
Gideceğiniz ülkeye giriş kuralları, uçuşa kabul şartları ve doldurulması gereken formlar hakkında önemli bilgilendirmeyi lütfen okuyunuz.

Saygılarımızla,
Pegasus Hava Yolları

Pegasus İnternet Sitesinin düzgün bir şekilde çalışması ve performansının artırılması için gerekli çerezleri kullanıyoruz. Bunlara ek olarak tercihinize bağlı foksiyonel çerezler ile reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler kullanmaktayız. Fonksiyonel çerezler Pegasus İnternet Sitesindeki tercihlerinizin hatırlanmasını sağlar. Reklam ve üçüncü kişilere ait çerezler ise tarayıcınız üzerinden internet kullanımınıza bağlı reklam ve tanıtım içeriği sunmaktadır.Tercihe bağlı çerezlerin kullanımına aşağıdaki tercihler üzerinden izin verebilir veya bu yönde kullanımı engelleyebilirsiniz. Gerekli çerezleri internet tarayıcınızın ayarlar bölümünden etkinleştirebilir veya devre dışı bırakabilirsiniz. Bu çerezleri devre dışı bıraktığınızda Pegasus İnternet Sitesinin bazı özelliklerinden faydalanamayacağınızı lütfen dikkate alınız. Detaylı bilgi için Pegasus Gizlilik Politikası – Çerezler (Cookies) ve Dijital Pazarlama Uygulamaları sayfasındaki bilgileri inceleyebilirsiniz.

Detaylı bilgi için

Merhaba,

Uçuş arama servisin şu an meşgul gibi gözüküyor. Dilersen sayfayı tekrar yenile veya aşağıdaki linkten alternatif uçuş arama sayfamızdan devam et.

Merhaba,

Sistemlerimizde yaşanan teknik bir aksaklık nedeniyle biletleme ve Online Check-in işlemlerimizde problem yaşanmaktadır. Online Check-in işleminde problem yaşarsanız, lütfen uçuşunuzdan 3 saat önce havalimanında olunuz.

We are experiencing problems in our ticketing and online check-in systems. If you have any problems while doing online check-in, please plan to be at the airport 3 hours before your flight.

Pegasus BolBol ayrıcalıklarından yararlanabilmeniz için onayınıza ihtiyacımız var.

Beyan ettiğim bilgilerin doğruluğunu onaylıyor ve Pegasus BolBol Genel Kural ve Koşşullarını ve Pegasus Hava Yolları Gizlilik Kurallanrını kabul ediyorum.

Uçuşlarını ekle, puan kazan
Pegasus BolBol hesabınızı kullanmadan aldığınız uçuşları hesabınıza ekleyerek, bu uçuşlardan da puan kazanın.

Uyarı

Kıbrıs'ta hizmet veren tüm askeri personel için Kıbrıs çıkışlı uçuşlarda havaalanı vergisi indirimleri uygulanacaktır. Check-in sırasında askeri kimlik ve sınır geçiş kağıtları ibraz edilerek indirim talep edilebilir. Uygun belgelerin sunulmaması halinde, uçuş gününde geçerli olan fiyat üzerinden yeni bir bilet alınmalıdır. Seyahat için izin verilmemesi halinde havayolu şirketimiz sorumlu tutulamaz.